icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 september 2016

Veel camera-inspecties op offshore platformen

Momenteel beleeft Tecson Inspections een drukke periode offshore. In augustus en september voeren wij veel camera-inspecties uit op verschillende offshore platformen. 

offshore inspectie

In deze 2 maanden worden de activiteiten op een platform voor een korte periode stilgelegd ten behoeve van onderhoud aan de installaties. Dit zijn de ideale momenten om de installaties eens inwendig te bekijken met een camera.

 

Afgelopen weken zijn er al meerdere camera-inspecties op offshore platformen uitgevoerd en de komende weken staan er nog een aantal op de planning. De duur van de camera-inspecties verschilt van 2 dagen tot een week of langer. Via Den Helder wordt het inspectieteam met een helikopter naar het offshore platform gevlogen. Hier inspecteren zij dan bijvoorbeeld gasleidingen, olieleidingen, koelers of turbines met verschillende camerasystemen. 

 

Aangezien wij regelmatig offshore zitten, zijn de platformen en de gang van zaken ons niet vreemd.