icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
BASF Antwerpen

BASF Antwerpen TA 2016

Momenteel is Tecson Inspections bezig met het uitvoeren van camera-inspecties tijdens de onderhoudsstops van een aantal plants bij BASF Antwerpen. Tot en met oktober zijn meerdere inspectieteams van Tecson Inspections hier dagelijks aanwezig met verschillende camera-systemen.

Inspectie uren
500
Doel van de inspectie
Algemene staat bepalen
Inspectie item(s)
Leidingwerk, vaatjes, tanks, warmtewisselaars
Projectperiode
september & oktober 2016
Opdrachtgever
BASF Antwerpen
Projectlocatie
BASF Antwerpen

BASF is het grootste chemieconcern wereldwijd en BASF Antwerpen is de grootste producent van chemische producten in België. Op deze productiesite staan een vijftigtal productie-installaties die producten produceren voor alle verwerkende sectoren. De product-installaties zijn sterk geintegreerd met elkaar en zijn via een netwerk van pijpleidingen met elkaar verbonden. Bij BASF Antwerpen werken ca. 3000 medewerkers. 

 

De plants Inovyn, MDI en Anon liggen in de maanden september en oktober stil voor diverse onderhoudswerkzaamheden. Tijdens deze onderhoudsstops zijn er dagelijks een aantal teams van Tecson Inspections bezig met het inspecteren van leidingwerk, vaatjes, tanks en warmtewisselaars. Het doel van de camera-inspecties is om de algemene staat te bepalen van deze items.