icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Vopak Terminal Eurotank, Antwerpen

Nieuwbouw Vopak Terminal Eurotank

Op dit moment voert Tecson bijna dagelijks camera-inspecties uit in de coils & transportleidingen van de nieuwe opslagtanks die Vopak Terminal Europoort recent heeft laten bouwen. In totaal is dit lopende project goed voor circa 300 inspectie uren. 

Inspectie uren
+/- 300
Doel van de inspectie
Commissioning
Inspectie item(s)
Coils & Transportleidingen
Projectperiode
oktober en november 2015
Opdrachtgever
Vopak
Projectlocatie
Belgiƫ

Vopak Terminal Eurotank in Antwerpen is een hub voor distributie van chemicaliën, gasolie en aardolieproducten in de haven van Antwerpen. Hier wordt alles opgeslagen in grote tanks met een inhoud van 28.000 tot 50.000 m³ en vervolgens weer verder gedistribueerd. Vopak Terminal Eurotank heeft recent een nieuw tankenpark laten bouwen. In het kader van commissioning voert Tecson Inspections in opdracht van Vopak een aantal camera-inspecties uit in de transportleidingen van deze nieuwbouw.