icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Shell Moerdijk

Shell Moerdijk TA 2016 MSPO1

Ook dit jaar maakt Shell Moerdijk gebruik van de diensten van Tecson tijdens de TA 2016 op plant MSPO1. In april en mei zijn er elke week meerdere teams bezig met het uitvoeren van camera-inspecties in leidingwerk en diverse items. 

Inspectie uren
Lopend project
Doel van de inspectie
Algemene staat bepalen
Inspectie item(s)
Leidingwerk, tanks, bundels, airfinbanken
Projectperiode
April - mei 2016
Opdrachtgever
Shell Moerdijk
Projectlocatie
Shell Moerdijk, plant MSPO1

De MSPO fabrieken op Shell Moerdijk produceren propeenoxide en styreenmonomeer, producten die iedereen in het dagelijks leven tegenkomt. Eens in de zoveel tijd worden de fabrieken uit bedrijf genomen om grote onderhoudswerkzaamheden en inspecties uit te voeren. In april en mei ligt de MSPO1 fabriek een aantal weken stil en Tecson voert tijdens deze stop verschillende camera-inspecties uit. Het doel van de camera-inspecties is om de algemene staat te bepalen van leidingwerk, tanks, bundels en airfinbanken.