icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Onderwaterinspecties

Op veel van de onderwater asset zit geen verplichte keuringen van uit de overheid. Hierdoor is de toestand van veel steigers, kades en damwanden onbekend.

Verschillende ROV's

Het gebruik van deze asset is vaak toegenomen en de waardoor de integriteit onder druk komt te staan. Met onze verschillende ROV kunnen wij deze objecten visueel in beeldbrengen. Tevens kunnen we wanddikte metingen verrichten op staal, om de wanddikte te bepalen. Dit alles doen we met onze ROV’s zodat er geen duikers het water in moeten. Dit verhoogt de veiligheid, en productiviteit, want de schepen kunnen blijven aanmeren. Onze ROV’s zijn uitgerust met de volgende sensoren:

- HD cameras
- UT wanddikte metingen
- PEC wanddikte metingen
- Sonar voor profiel meting.
- Laser meting voor scheur lengte te bepalen
- Druksterkte beton bepalen d.m.v. terugslaghamer

Tevens kunnen wij met drones de bovenwaterzijde van een steiger inspecteren. Aan de hand van de hoogwaardige foto’s kunnen we tevens een 3D- model genereren.

Meer weten? Onze collega's bij Tecson Inspections in Moerdijk zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 168 35 77 40.