icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Missie / Visie

In de snel veranderende wereld van vandaag, is het van belang een duidelijke focus te hebben waarvoor je staat en waarvoor je gaat. We hebben dat beschreven in onze missie en visie.

Missie

Door onze passionele insteek –denken, durven, doen – willen wij de beste partner zijn voor iedere opdrachtgever, wereldwijd. De werkzaamheden zijn hoofdzakelijk gericht op het vastleggen van de werkelijke toestand van alle objecten in de procesindustrie. We leveren daardoor een bijdrage aan de planningszekerheid, continuïteit en een ongestoorde procesgang. Veiligheid en het voorkomen van overlast zijn uitgangspunten. Cameratechnologie is veelal de techniek die gebruikt wordt bij de uitvoering van onze inspecties. Aansluitende maatwerkoplossingen op het gebied van software en dataverwerking dragen bij tot inzicht en een optimale aanpak.

Passie van onze medewerkers en ambitieuze opdrachtgevers zorgen voor procesbeheersing en een gegarandeerd resultaat. Onze competenties dragen bij aan een duurzame relatie. Het beleid kent een focus op innovatie, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Visie

De huidige maatschappij kenmerkt zich door snelle verandering en gebrek aan goed opgeleid personeel. Kennis en vaardigheden worden een schaars product. Binnen onze aandachtsgebieden zien we een versterkte vraag naar continuïteit, veiligheid en kwaliteit. Door de steeds groter wordende vraag naar maatwerkoplossingen, zijn we genoodzaakt om innovatief en slagvaardig te werken. Onze medewerkers handelen daarbij niet vanuit een vanzelfsprekendheid maar vanuit een passionele gedrevenheid zonder compromissen.

Historie

De krachten op het gebied van meet- en inspectie zijn sinds 2018 gebundeld onder de naam Asset.Insight. Asset.Insight. is een samenvoeging van diverse VolkerWessels-bedrijven. Sinds 2018 maakt Tecson Inspections onderdeel uit van Asset.Insight.

Het verschaffen van inzichten in assets is de kern van het nieuwe bedrijf Asset.Insight. Inzichten in assets zorgt ervoor dat de asset eigenaar en asset beheerder op de meest efficiënte en effectieve manier het onderhoud kan inrichten. Dit leidt tot meer veiligheid voor de gebruiker en scheelt tijd en geld. Asset.Insight. verzamelt data door NEN en weginspecties, metingen en continue monitoring. Door Internet of Things (IoT) en machine learning algoritmes kan data naar scherpe inzichten worden vertaald door voorspellende modellen.