icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 05 december 2017

Grote belangstelling tijdens demonstratie inspectierobots

Gisteren zijn we gestart met de demonstratieweek bij een aantal toonaangevende klanten uit de (petro)chemische industrie door heel Nederland. Tijdens deze demonstraties laten we de nieuwste inspectietechnieken zien met behulp van innovatieve inspectierobots. De belangstelling voor deze innovaties op het gebied van visuele inspectie is groot. De demonstraties zullen de rest van de week op verschillende locaties gegeven worden vanuit een hiervoor speciaal ingerichte inspectiebus. 

IMG-20171205-WA0022.jpg

Onder het genot van een bakje koffie kunnen de inspectierobots aanschouwd worden. Er zijn een aantal situaties nagebootst die vaak voorkomen tijdens interne visuele inspecties van vaten, (opslag)tanks en procesleidingen. Op de inspectierobots zijn diverse soorten meetapparatuur gemonteerd om bijvoorbeeld pitting en wandafname te kunnen meten.

Naast de inspectierobots worden ook de mogelijkheden van een 3D meet probe van onze nieuwste video borescope gedemonstreerd. Verder worden op een groot TV scherm meerdere filmpjes laten zien van uitgevoerde camera-inspecties in de praktijk. 

Het doel van deze demonstratieweek is om te laten zien dat een fysieke betreding van personen in vaten en tanks voor een interne visuele inspectie tot het verleden behoort. De inzet van onze inspectierobots is 100% veilig en kostenbesparend.