icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 december 2015

Integraal Rioolbeheer In De Industrie

Op donderdag 26 november vond het door de MJ Oomen Groep georganiseerde klantevent plaats bij de RDM Campus in Rotterdam. Tecson Inspections was hier als 1 van de Business Units ook bij. De opkomst was erg positief. Er waren namelijk 10 toonaangevende bedrijven binnen de industrie aanwezig deze middag. 

Op dit klantevent stonden de ontwikkelingen op het gebied van integraal rioolbeheer centraal. Er waren (gast)sprekers en techneuten aanwezig die de bedrijven hebben voorgelicht over de volgende onderwerpen omtrent integraal rioolbeheer:

  • regelgeving
  • inventarisatie en onderzoekstechnieken
  • renovatie, reparatie & vervangingsmethodieken
  • inzicht in data en (meerjarige) beheerplannen

De aanwezigen werden uitgenodigd om met elkaar te discussiëren over een aantal stellingen met betrekking tot integraal rioolbeheer. Tijdens deze discussies kon men met elkaar van gedachten wisselen en ervaringen delen over de verschillende onderwerpen.

De MJ Oomen Groep had buiten twee inspectiebussen klaar staan om de geavanceerde camerasystemen te demonstreren. De ervaren inspecteurs lieten tijdens deze demonstratie de mogelijkheden zien van de rijdende camera en het putpanorama-systeem. Tot slot had De MJ Oomen Groep voor de aanwezigen een lunch verzorgd. De MJ Oomen Groep en de deelnemers kijken terug op een zeer succesvol klantevent met als doel vruchtbare samenwerkingen aan te gaan in de toekomst op het gebied van integraal rioolbeheer.