icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 augustus 2017

Ketelinspectie in Vũng Tàu, Vietnam

In juli is een team van Tecson Inspections afgereisd naar Vietnam voor een ketelinspectie. In opdracht van NEM Special Products hebben zij een aantal camera-inspecties uitgevoerd in een tweetal ketels. De ketels staan op power plant Phu My 2.2 van Mekong Energy Company LTD (MECO) in de zuidelijke provincie Bà Rịa-Vũng Tàu.    

Op 4 juli vlogen onze inspecteurs vanaf Schiphol naar Vietnam, ook wel het land van de Rijzende Draak genoemd. Dit was overigens al de derde keer dat Tecson Inspections in Vietnam diverse camera-inspecties heeft uitgevoerd. De ketels die geïnspecteerd moesten worden zijn onderdeel van een 'combined cycle power plant' met een capaciteit van maar liefst 715 MW. 

Vietnam1

Tijdens de camera-inspecties was de temperatuur in Vietnam elke dag boven de 30 graden en liep soms op tot 40 graden. Gelukkig hadden de plaatselijke arbeiders een aantal maatregelen getroffen tegen de hitte zodat het nog enigzins goed uit te houden was in de ketels. Er was genoeg drinkwater beschikbaar en de ventilatieslangen moesten voor frisse lucht zorgen in de ketels maar het heeft niet kunnen voorkomen dat de heren zich letterlijk in het zweet hebben gewerkt. De plaatselijke arbeiders waren heel erg vriendelijk en deden alles wat ze konden om onze inspecteurs van dienst te zijn. Ook viel de Vietnamese keuken erg in de smaak bij de heren. Na een aantal lange maar vooral warme dagen zat de klus er weer op. Beide ketels zijn weer succesvol met onze camerasystemen geïnspecteerd. Op 19 juli vlogen onze inspecteurs weer terug naar Nederland met een ervaring rijker.

 

Tạm biệt Việt Nam! (Tot ziens Vietnam!)