icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 oktober 2017

UV zaklamp uit de valpijp van een drum gevist

Tijdens de revisie van een grote installatie heeft een klant van ons een UV zaklamp in een 10" valpijp laten vallen. Gevreesd werd dat het item niet meer terugvonden zou worden. Wij werden voor deze uitdaging ingeschakeld en gelukkig hebben wij dit item er uit weten te halen.

De drum kon alleen betreden worden door een smal mangat. Een stukje verder van het mangat zit de 10" valpijp waar de UV zaklamp in was gevallen. De camera met hierop een haak gemonteerd werd in de valpijp naar beneden laten zakken. Na circa 30 meter zagen de inspecteurs de UV zaklamp liggen en binnen een halfuur hebben zij het item er uit weten te vissen. De klant is uiteraard heel blij dat dit gelukt is omdat dit simpelweg een hoop kosten scheelt. 

 

Wij krijgen regelmatig een soortgelijke opdracht om zoekgeraakte onderdelen of gereedschap ergens uit te krijgen. Door onze ruime ervaring hierin lukt het in het grootste gedeelte van de gevallen wel.