icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 september 2016

Vervolg hydraulische cilinder inspectie van een windcarrier in Denemarken

Vandaag keert een inspectieteam van Tecson Inspections na 5 dagen terug uit Denemarken waar zij de hydraulische cilinders van een windcarrier hebben geïnspecteerd. Afgelopen maart was er ook een inspectieteam voor 5 dagen in Denemarken om deze cilinders te inspecteren. Tijdens beide inspecties was de windcarrier aangemeerd in de haven van Esbjerg, de grootste haven van Denemarken.  

Windcarriers zijn grote schepen die worden gebruikt om windmolens op zee te plaatsen. Deze schepen kunnen zichzelf omhoog krikken door de 4 poten te laten zakken en vast te zetten op de bodem, zodat ze als offshore platformen kunnen fungeren. Het omhoog krikken gebeurt door middel van grote hydraulische cilinders die goed onderhouden dienen te worden. Het inspectieteam van Tecson Inspections heeft de afgelopen 5 dagen in Denemarken de hydraulische cilinders op een grote windcarrier geinspecteerd m.b.v. endoscopie.

esbjerg1
Bravetern2